post

Lapsille näkyvyyttä liikenteessä!

Powder-trans lahjoitti päiväkoti Gunghästensin lapsille 60 kpl turvaliivejä. Idea on lähtöisin kuljettajien ehdotuksesta liikenneturvallisuuden parantamiseksi.Naperot pääsivät myös tutustumaan kuorma-auton hyttiin sisäpuolelta.

Nimitysuutinen

Powder-Transin ja BulkTEAMin talousjohtajaksi (CFO) on nimitetty 2.1.2018 alkaen KTM Kristian Rantala, 41.

Kristian toimii tehtävässään yhtiön johtoryhmän jäsenenä ja raportoi toimitusjohtaja Fredrik Blomqvistille.

Kristian on aiemmin toiminut lääkekehitysyhtiö Biotie Therapies Oyj:n talousjohtajana. Lisäksi hän on toiminut senior financial controllerina Winwind Ltd:ssä sekä business controllerina Fortum Oyj:ssä.

Ammattina Sankari

Ammattikuljettajien arki saapuu olohuoneisiin uusin jaksoin. Ammattina Sankarin viides kausi tarjoaa entistä kattavamman kattauksen raskaan liikenteen kuljettajien työstä. Uudet jaksot alkavat TV Kutosella lauantaina 4.11.2017 klo 18.30.

post

Powder-Trans ostaa RHD-Kuljetuksen

RHD-Kuljetus Ky:n liiketoiminta siirtyy 1.4.2017 päivätyllä yrityskaupalla Lietolaiselle Powder-Trans Ab Oy:lle.
Lohjalainen RHD-Kuljetus on 60-luvulta asti hoitanut rakennusteollisuuden raaka-ainekuljetuksia.
Powder-Trans on Kemiössä vuonna 1972 perustettu jauhekuljetusalan perheyritys ja vahvistaa nyt tehdyllä yrityskaupalla asemaansa yhtenä Pohjoismaiden suurimpana toimijana.
-Odotamme innolla yhteistyötä liiketoimintakaupan myötä siirtyvien uusien asiakkaiden kanssa. RHD:n liiketoiminta on hyvin linjassa oman liiketoimintamme kanssa ja kaupan myötä pystymme paremmin vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin, kertoo Powder-Transin toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist.