post

Kuljetus-Logistiikka 2019

Olemme mukana, tervetuloa SITE:n osastolle UP24

post

Työturvallisuuskorttikoulutus

Seuraava kuljettajille suunnattu direktiivikoulutus on Työturvallisuuskorttikoulutus. Kurssi pidetään lauantaina 30.3.2019 Liedon Volvolla, osoite on Avantintie 20, 21420 LIETO.

Kurssi alkaa 08:00. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: juha.hietakari@powder-trans.fi.

post

Työturvallisuuskorttikoulutus

Seuraava kuljettajille suunnattu direktiivikoulutus on Työturvallisuskorttikoulutus. Kurssi pidetään lauantaina 9.2.2019 Liedon Veholla, osoite on Loukinaistentie 10, 21420 LIETO.

Kurssi alkaa kello o7:00. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: juha.hietakari@powder-trans.fi

Ammattina Sankari

Ammattikuljettajien arki saapuu olohuoneisiin uusin jaksoin. Ammattina Sankarin viides kausi tarjoaa entistä kattavamman kattauksen raskaan liikenteen kuljettajien työstä. Uudet jaksot alkavat TV Kutosella lauantaina 4.11.2017 klo 18.30.

post

Powder-Trans ostaa RHD-Kuljetuksen

RHD-Kuljetus Ky:n liiketoiminta siirtyy 1.4.2017 päivätyllä yrityskaupalla Lietolaiselle Powder-Trans Ab Oy:lle.
Lohjalainen RHD-Kuljetus on 60-luvulta asti hoitanut rakennusteollisuuden raaka-ainekuljetuksia.
Powder-Trans on Kemiössä vuonna 1972 perustettu jauhekuljetusalan perheyritys ja vahvistaa nyt tehdyllä yrityskaupalla asemaansa yhtenä Pohjoismaiden suurimpana toimijana.
-Odotamme innolla yhteistyötä liiketoimintakaupan myötä siirtyvien uusien asiakkaiden kanssa. RHD:n liiketoiminta on hyvin linjassa oman liiketoimintamme kanssa ja kaupan myötä pystymme paremmin vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin, kertoo Powder-Transin toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist.