Ammattina Sankari

Ammattikuljettajien arki saapuu olohuoneisiin uusin jaksoin. Ammattina Sankarin viides kausi tarjoaa entistä kattavamman kattauksen raskaan liikenteen kuljettajien työstä. Uudet jaksot alkavat TV Kutosella lauantaina 4.11.2017 klo 18.30.

post

Powder-Trans ostaa RHD-Kuljetuksen

RHD-Kuljetus Ky:n liiketoiminta siirtyy 1.4.2017 päivätyllä yrityskaupalla Lietolaiselle Powder-Trans Ab Oy:lle.
Lohjalainen RHD-Kuljetus on 60-luvulta asti hoitanut rakennusteollisuuden raaka-ainekuljetuksia.
Powder-Trans on Kemiössä vuonna 1972 perustettu jauhekuljetusalan perheyritys ja vahvistaa nyt tehdyllä yrityskaupalla asemaansa yhtenä Pohjoismaiden suurimpana toimijana.
-Odotamme innolla yhteistyötä liiketoimintakaupan myötä siirtyvien uusien asiakkaiden kanssa. RHD:n liiketoiminta on hyvin linjassa oman liiketoimintamme kanssa ja kaupan myötä pystymme paremmin vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin, kertoo Powder-Transin toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist.

post

Tilausketjun digitalisointia Finnsementin ja Powder-Transin välillä

Powder-Trans on yhteistyössä Finnsementin kanssa kehittänyt tilausten käsittelyn automatisointia. Finnsementin käyttämän tilausjärjestelmän SemNetin ja Powder-Transin ERP-järjestelmän LogiPlanin välinen integraatiotyö on saatu valmiiksi ja tilaukset siirtyvät nyt automaattisesti SemNetistä LogiPlaniin. Integrointi on ensimmäinen laatuaan.
Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että asiakkaan tilatessa Finnsementin tilausjärjestelmän SemNetin kautta kuorman, siirtyy tilaus ajojärjestelijän hyväksynnän myötä suoraan Powder-Transin toiminnanohjausjärjestelmään ja tätä kautta ajoneuvon tietokoneelle. Kuljettaja näkee Finnsementin asiakkaan tilaukselle syöttämät tiedot ja tilausnumeron, jolla oikea kuorma saadaan lastattua Finnsementin terminaalilta ja toimitettua perille asiakkaan antamien ohjeiden mukaisesti. Lisätiedoissa asiakas voi antaa tarkempia ohjeita esim. siilon numerosta, porttikoodeista tms.
Aiemmin on ajojäjestelijä manuaalisesti luonut SemNetin kautta saamiensa tietojen perusteella tilauksen Logiplaniin ja lähettänyt sen sieltä ajoneuvolle. Integraation myötä kaikki on automaattista. Näin myös virheiden mahdollisuus tilauksien tiedoissa pienenee.
Kun kuljettaja on purkanut kuorman näkyy tilaus myös SemNetissä tilassa ”Toimitettu”.

post

Artikkeli jauhekuljetuksista pohjoismaissa Dagens industrissa

Lue artikkeli  jauhekuljetuksista pohjoismaissa Dagens industrista alla olevasta linkistä:

lastat.se

post

Pysähdä, Katso ja Vilkuta

Liikenneturvallisuuspäivä Liedon Loukinaisten koululla, 2.9.2016 pidettiin Volvon kampanja Pysähdä, Katso ja Vilkuta luokille 1-6.

DSC_1201DSC_1203DSC_1187DSC_1166Pysähdä_Katso ja Vilkuta